Smaksgaranti - rask levering - kvalitet fra norsk produsent

Betalingsmetoder

VISA eller Mastercard
Betal med kredittkort samtidig som kjøpet gjennomføres på nettbutikken (dette er den gunstigste betalingsmåten da du slipper oppkravsgebyr). Har du valgt denne betalingsformen vil du komme til Netaxcept sin betalingsterminal. Følg de 3 stegene i deres system og kjøpet vil bli registrert. Ordrebekreftelse sendes umiddelbart til din e-postadresse.

Alle transaksjoner med kredittkort skjer direkte med Netaxept, MYO har derfor ingen mulighet til lagring eller på annen måte å komme i kontakt med din private kortinformasjon. Netaxept er norges største online kortterminal og er koplet direkte opp mot posten sitt system for beregning av fraktkostnader. Netaxept garanterer svært høy sikkerhet på transaksjoner. Se på http://www.netaxept.no for sikkerhetsrutiner.
Verified by VISA - Detter er ett relativt nytt system som er innført av de fleste banker i Norge for å øke sikkerheten ved handel på internett. I praksis vil det si at du kjøpsbeløpet trekkes direkte fra konto i stedet for å gå igjennom tredjepart. Prosedyren er tilnærmet identisk til det som skjer ved bruk av nettbank.

Postoppkrav
Har du valgt at pakken skal sendes som servicepakke (oppkrav) er handleprossesen over etter at du trykket utfør. Pakken betales med kort eller kontanter ved utleverng på postkontoret. Betal din bestilling med kort eller kontanter, når du henter den på postkontoret.

Uavhentede forsendelser
Vi gjør oppmerksom på at ved bestilling av varer som senere ikke hentes ut ved ankomst, faktureres mottaker påløpte kostnader for porto (tur/retur), pakking og faktura. Gjeldende satser for dette er per 01.01.2009 som følger: 350,- per kolli + 45kr i fakturagebyr.


Sending til utlandet

Feltpost
Dersom du skal ha varene sendt til feltpost, vil MVA bli trukket fra automatisk såfremt sendingen går til en postnr. adresse utenfor Norge. Du må også skrive inn "uten mva" i kommentarfelt i kassen slik at vi får registrert dette.

Svalbard
Dersom du skal ha varene sendt til Svalbard, vil MVA bli trukket fra automatisk såfremt sendingen går til en postnr adresse utenfor Norge. Du må også skrive inn "uten mva" i kommentarfelt i kassen slik at vi får registrert dette. NB! Vi sender ikke varer til utlandet forøvrig.